بيمارستان امام علي (ع) آمل
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۶ دي
br ENGLISH
مراقبت هاي تغذيه اي در سيروز كبدي

"مراقبت هاي تغذيه اي در سيروز كبدي"

 

1_حد اكثر نمك مصرفي روزانه يك ششم قاشق چاي خوري مي باشد.

2_به دليل بي اشتهايي در اين بيماران مواد غذايي بايستي به نحوي تهيه شوند كه از نظر ظاهري و طعم تحريك كننده اشتها باشند.هم چنين بهتر است كه غذاي مورد علاقه بيمار براي او تهيه شود.

3_بيماراني كه دچار تهوع و استفراغ مي شوند بهتر است در مواقعي از روز كه حالت تهوع ندارند بيشتر غذاي خود را مصرف نمايند.

4_به دليل كم نمك بودن رژيم غذايي لازم است از آبليمو،گوجه فرنگي و غيره در جهت افزايش طعم غذا استفاده نماييم.

5_ماست مصرفي از نوع پرو بيوتيك باشد.

6_مصرف مايعات در اين بيماران برمبناي تشنگي بيمار مي باشد.

7_ مصرف نوشيدني هاي الكلي مي تواند سبب ايجاد و تشديد علايم سيروز كبدي شود .

8_استفاده از نمك هاي طبي كلريد پتاسيم در اي بيماران توصيه نمي شود .

 

 

 

 

تهيه و تنظيم :واحد تغذيه مركز آموزشي درماني امام علي (ع) آمل

صفحه اصلي
1397/10/19
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
شماره تلفن
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal